Sandvorgård

søndag 17. oktober 2010

Hvor finner du din inspirasjon

Hvor finner du din inspirasjon?

Jeg abonnerer på bladet Bolig pluss, kjøper bladet Elle interiør og Vakre hjem og interiør.
Men det er Bolig pluss som jeg føler gir meg mest for pengene. Noen andre som er enig?
Blogger er også med på å inspirere, følger mange interiør blogger daglig å må si det er mye forskjellig der ute i blogg verden, men samtidig utrolig mye bra.I helgen har jeg som sikkert mange  nå har fått inn med teskje. Revet enda mer i huset. Har nå som mål å  ta et bilde av en eldre seng som stod i huset når vi kjøpte det, å se om noen vil kjøpe den på finn.no
Gleder meg veldig til  våren kommer igjen å nytt svart tak og hvit kledning kommer på huset. Da får huset en makeover utvendig også. Løen har vi hele tiden snakket om å male hvit. Men den vil nok fortsette å være rød. Er litt mer på landet følelse når den er rød. Og siden det har vært en gård før så må vi beholde litt den gamle stilen ute også.Nøstet å garnbua derimot blir hvite. Som dere kanskje ser på bilde er det litt sandbunn her fra før. Til sommeren tenkte  vi å ligge ned enda mer sand. Kommer til å bli så fint her til slutt. Men nå går vi mørkere og kaldere tider i møte. Så prosjektene utenfor må vente på seg til våren igjen. Håper virkelig ikke det blir en lik vinter som vi hadde i fjor.

Nå skal resten av søndagskvelden nytes med boligpluss & kina mat.

Benedicte.

1 kommentar:

  1. Jeg ser veldig mye på nettet, blogger og interiør sider. Er ikke så ofte jeg kjøper blader, men det er helt klart mye inspirasjon å hente der også :))

    SvarSlett