Sandvorgård

fredag 12. november 2010

Perlen vår..

Tok litt bilder før i dag av "perlen vår" altså huset og tomten.

Har vel egentlig ikke vist bilder fra tomten utenom bildene fra prospektet.

porten som man møter før man kommer ned på eiendommen.


Utedoen som står på tomten er en sjarm i seg selv, den kan bli pyntet med litt forskjellig til de forskjellige årstidene.

Løen er også en sjarm, får følelsen av å være på landet,  inne i løen er det masse spennende som venter på å komme inn i huset når den tid kommer.Gamle klokker, bord, og andre pynte gjenstander.Båthuset har også sin sjarm. Nøstet og huset skal males hvit til sommeren.

Døren inn til huset skal jeg ta godt vare på, den vil bli brukt som pynt ute i hagen til sommeren, med blomster på.Det var en liten smakebit.

Slenger med et siste bilde av utsikten fra stuevinduet.
God helg alle sammen<3

4 kommentarer:

 1. Så koselig det så ut her. Så kommentaren din på vår blogg, vi har ikke nettbutikk, men vi sender varer hvis du finner noe du liker:) Klem fra Myrullpiken

  SvarSlett
 2. Så kjekt da skal jeg se litt videre, før jeg bestemmer meg for hva jeg vil bestille.

  SvarSlett
 3. kjempe fint hus og alt rundt virker som et eventyr for deg selv =) virkelig spennende. virker kjent noe uti havet. kor ligger huset? =)

  SvarSlett
 4. Mariell:
  Ligger nede med rundkjøringen i anglevik, husker du hvor hun bodde hun som hadde den "ulvehunden" når vi var små, den som ingvild passet før. nedover mot sjøen der. Du ser huset veldig godt fra sjøen fra der dere bodde.

  SvarSlett