Sandvorgård

tirsdag 13. september 2011

Snart 1 år siden vi startet på Sandvor gård.

20 september kl 12.00 fikk vi nøkkelen til Sandvor gård. Jeg fant raskt svarte boss sekker og kastet det meste jeg kom over.  Kanskje jeg kastet litt for mye i begynnelsen, for nå når jeg skal begynne og møblere finner jeg ikke igjen enkelte pynte gjenstander og bilder. Men men, bedre med  litt for lite enn alt for mye.

Jeg er strålende fornøyd når vi nå nærmer oss slutten på dette prosjektet. Når jeg tenker over året som er gått har det vært mye blod,svette og tårer. Alle helgene har gått til jobbing på huset. Flere ettermiddager i uken og fridager. Jobb,kveldsskole og husprosjekt har vært en utfordring for kropp og sjel. Jeg kjenner nå at energien er nesten på bunn og en etterlengtet ferie hadde vært midt i blinken.

Ferie blir det ikke noe av før i desember/ januar. Så før det får jeg heller nyte høsten i nytt hus. For i september flytter vi! JIPPI!

Gleder meg som en unge, her kommer noen bilder som har blitt vist tidligere på bloggen, bare for å vise noe av det vi har gjort.

4 kommentarer:

 1. Det ser ut som det blir veldig fint. Gleder meg til å se det ferdige resultatet

  SvarSlett
 2. Takk for det siw, bilder kommer.

  SvarSlett
 3. Så flinke dere er og har vært :) Stå på videre Benedicte :D Dette blir bra :D Håper alt går bra med dere :) Vi må snart treffes :D

  - Ine

  SvarSlett
 4. Takk for det Ine. Vi begynner og bli lei av all den jobbingen, så nå er vi heldigvis snart i mål. Vi må snart treffes:)

  SvarSlett