Sandvorgård

tirsdag 11. oktober 2011

Hvorfor er vi så uheldig.

Ja nå når ting begynner å gå vår vei så møter vi på nye humper i veien. Søndag regnet det voldsomt her i bergen by. Det har regnet mye før også men søndag fikk vi virkelig merke det dårlige været. Hele kjelleren vår var full av vann og alle våre fine gamle møbler måtte reddes.

Gleden som var så stor på lørdagen når vi ryddet og fikset litt utenfor og var klar for innflytting,  skulle vise seg å gå over til en enorm skuffelse søndag ettermiddag.
Så nå kan vi bare bruke andre etg og første etg vil nå stå å tørke i tiden fremover mens skadefirma river ned det som er å rive.


I morgen kommer besøk fra oslo så da kan jeg heller knipse noen bilder når jeg har vasket og ordnet.


4 kommentarer:

 1. Nei huff!!! :(
  Forbannet når slike ting skjer!!

  SvarSlett
 2. Trine Lise: Ja utrolig kjedelig, typisk at det skjer rett før vi skal flytte inn. Så nå starter vi på kennelen utenfor, om noen uker er vi flyttet inn:)

  SvarSlett
 3. Det er nesten til ikke å kjenne seg igjen hos dere nå , tenker på hvordan det var. Utrolig flinke har dere vært og et nydelig hjem dere får. ;o) Klem Mamma.

  SvarSlett
 4. Anonym: Ja jeg syns vi alle har vært flinke, det gjelder dere også, vi er veldig glad for all hjelp vi har fått av dere.

  SvarSlett