Sandvorgård

tirsdag 18. oktober 2011

Interiør.


Håndtaket og skrinet som ligger på skatollet var noen av de gamle skattene som lå i huset når vi kjøpte det. Klokken som henger på veggen er fra min oldemor. Kjekt og kunne pynte opp med gammelt interiør.
Ikke mye nytt som har skjedd i huset etter vannlekasjen. Neste prosjekt nå blir hundekennel ute og yttergang. Kjelleren får vente til våren. Begynner og bli lei oppussing, tror vi snart trenger oss en liten pause.

5 kommentarer:

 1. Flinke dere er!!
  Ser skikkelig fint og koselig ut der!! Gleder meg til å se! :D

  SvarSlett
 2. Misunnelig på det fine skatollet. Holder på å pusse opp et selv, men det er ikke like fint.

  Jeg er i hvertfall veldig fornøyd med sushien. Har bestilt meny, men syns det er litt kjedelig å ikke få bestemme helt innholdet. Men kan anbefale rainbow makien. Er som sagt ikke så fan av crabsticks, og heller ikke fritert scampi (syns det er best med "ekte" rå fisk).

  Håper det går bedre med kjelleren deres.

  SvarSlett
 3. du er kjempeflink kjære.
  hilsen tom

  SvarSlett
 4. Såå utrolig flinke dere har vært :D Elsker stilen din Benedicte :D For et hus det har blitt :D:D Håper alt står bra til med dere :D Er så gøy å følge med her inne :D:D

  - Ine

  SvarSlett
 5. Ine: Takk for det, er veldig fornøyd selv. Du er hjertlig velkommen for en titt når det måtte passe:)Håper alt står bra til:) Klem fra meg:)

  SvarSlett